Crossitoimintaa lapsille kesälle 2018

Crossikoulu

Kesän 2018 crossikoulu alkaa touko-, kesäkuun vaihteessa. Aloituspäivä ilmoitetaan tarkemmin kevään etenemisen mukaan. Alkukesän crossikoulu on tarkoitettu uusille lajista kiinnostuneille 4-15 vuotiaille nuorille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tämän kaltaisesta toiminnasta. Crossikoulu sisältää kolme maksutonta harjoituskertaa, jonka lähtökohtana on opettaa lapsille radan / rata-alueen perussäännöt, lippumerkit ja turvallisen ajoharjoittelun tavat. Crossikoulun jälkeen 65-85 kuutioisilla ajavat juniorit voivat halutessa liittyä uuteen MX-junior ryhmään. Lisäksi järjestämme 50 kuutioisilla ajaville junioreille tarvittaessa kesällä maksuttomia harjoituksia muutaman kerran.

MX-junior harjoitusryhmä

MX-junior on Romkin uusi harjoitusryhmä joka on tarkoitettu 65-85 kuutioisilla crosseilla ajaville lapsille, joilla on aiempaa kokemusta crossikoulusta. Tähän ryhmään kannattaa lähteä mukaan, jos on halu kehittää ajotaitoa rennossa porukassa, jossa nopeus ei ole se tärkein juttu. Valmennuksen tavoitteena on opettaa nuorille perusajotekniikkaa turvallisuudesta tinkimättä. Ajotekniikan kehittyessä myös vauhtia ajamiseen tulee huomaamatta. Tämä ryhmä tulee harjoittelemaan yhdessä 1-2 kertaa viikossa läpi kesän aina syyskuulle asti. MX-junior ryhmän kausi maksu on 100 € / kuljettaja. Lisätietoa ryhmän toiminnasta tulee toukokuun aikana, kun osallistujamäärä selvillä.

Ilmoittautumiset crossikouluun ja MX-junior toimintaan 12.5.2018 mennessä osoitteeseen: jppeuranen@gmail.com

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: lapsen nimi, syntymävuosi, ajokokemus ja crossin kuutiotilavuus. Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla yllä näkyvästä osoitteesta tai soittamalla juniorivastaavallemme Jussa Peuraselle 050-4903352.

Tervetuloa mukaan!